Profiel

Tielen Metaalbewerking, gevestigd in America, Limburg, is zeer veelzijdig in bewerking en productie van RVS en aluminium, wij realiseren maatwerk producten naar uw of ons ontwerp.

Roestvaststaal en aluminium kennen zeer brede uiteenlopende toepassingen, zo worden deze materialen gebruikt in de voedingsmiddelen-, chemische- en meubelindustrie echter ook in interieurbouw en jachtbouw.
Roestvaststalen elementen in particuliere woningen en op terrassen ziet men vandaag de dag steeds meer.
Tielen Metaalbewerking gaat verder want ook combinaties met glas, natuursteen, volkern/abet, hout en kunststof zijn aan ons programma toegevoegd.

Wij beheersen diverse speciale lastechnieken voor RVS en aluminium.
Met ruim 25 jaar ervaring, gemotiveerde ervaren medewerkers, moderne productietechnieken en een persoonlijke aanpak waarbij kwaliteit en service hoog gedragen worden voorzien wij de afnemers en eindgebruikers van  de meest diverse producten.

Onze sterkte ligt vooral in het maatwerk en de nette strakke afwerking van uw product, uitsluitend kwaliteitsmateriaal wordt toegepast. Wij dragen zorg voor 1 professioneel aanspreekpunt binnen ons bedrijf en zijn vertrouwd met korte levertijden. Tielen Metaalbewerking levert dé oplossing op maat!
Neemt u vrijblijvend contact met ons op om overtuigd te raken van onze veelzijdigheid.

Tielen Metaalbewerking Nederland

Zwarte Plakweg 26
5966 RK America (lb.)
Tel.: +31-77 464 16 24
Fax: +31-77 464 21 39

KvK nr.: 120.25.452
BTW nr.: NL.0143.79.181.B01